Untuk Memilih Tajuk Artikel Dalam Blog Ini, Sila Taip Perkataan di sini.

Memuatkan ...

23 Disember 2009

BUAT PROJEK SAMPAI TAK SEDAR ADA CCTV

Suatu kisah berlaku di sebuah daerah di negari Johor tak berapa lama dulu. Waktu itu saya sebagai pendakwa syarie. Kes berlaku apabila pasangan remaja 20-an pergi ke sebuah bangunan di bawah tangga pada siang hari. Pasangan ini telah melakukan hubungan sex dan dirakam di kamera cctv di situ. Aksi ini dilihat lintas lansung oleh  pengawal keselamatan yang berada di bangunan atas. Kemudian beberapa orang pengawal keselamatan bergegas ke tempat berkenaan. Kebetulan, pasangan ini baru saja selesai melakukan aksi panasnya.

Pengawal berjaya menahan pasangan ini dan diserahkan ke pejabat Agama. Video aksi mereka juga diserahkan. Selepas siasatan dibuat, kedua-duanya mengaku video itu adalah betul dan membuatnya secara sukarela. Kemudian pasangan ini kemudiannya dituduh di Mahkamah Syariah. Dalam kes ini, yang penting adalah pengakuan kedua-dua tertuduh secara sukarela, bukan sekadar ada cctv sahaja.

9 ulasan:

  1. Secebis kisah dari ribuan kes yang hampir sama... malah ada yang lebih teruk...

    BalasPadam
  2. huhuhu
    sadis gilek crite ni
    lau dah sukarela tu baik masuk RELA jer...
    kawin jer laa yg oiii...

    tak pun carik la port len spt msjid
    bukan suh g wat bende tak elok g kawin leerr

    BalasPadam
  3. Dia orang ni,dah ketandusan akal sehingga sanggup melakukan kerja mengikut hawa nafsu serakah,sedap seketika bahana berpanjangan.

    BalasPadam
  4. hadoyai la..xtahan pon,nikah la dulu..
    ni ikot suke hati je..ikot nafsu sangat

    BalasPadam
  5. hahaha...amek ko..skali pak guard tu dpt tgk live show...hahaa..

    BalasPadam
  6. kalau nk kawin ngan nurkaloi boleh tak.kalu pi masjid baik solat oi

    BalasPadam
  7. ingatkn guard nak halang zina.. ghope2nya biarkn orang berzina dulu, menonton seolah2 blue film, tangkap dan menyibukkan mahkamah, dan org2 ni kena denda...

    tak ke lagi simple kalu cepat2 ke bawah & halang semua ni

    BalasPadam
  8. cadangan yg agak bernas gak yg kat atas ni...
    , pastu diorg tu pg cari pot lain plak. apa la..

    BalasPadam

Dipersilakan komen.