Untuk Memilih Tajuk Artikel Dalam Blog Ini, Sila Taip Perkataan di sini.

Memuatkan ...

02 November 2010

Bakal Suami Selalu Pergi Ke Kelab Malam, Okey Ker ?



Saya mempunyai pertanyaan & meminta pendapat ustaz.

Boleh ke kita mempercayai seseorang lelaki yang sering pergi ke club atau kelab malam, karakoe atas urusan perniagaan. Biasanya tempat-tempat mcm tu banyak perkara-perkara yang kurang baik terutama berlaku ringan-ringan dan sebagainya.

Minta pendapat & pandangan Ustaz. Bagaimana peribadi lelaki macam ni ? Pembaca tolonglah jawab.

5 ulasan:

  1. Cik, pernahkah cik berbincang dgn bakal suami? Mungkin juga dia tidak suka tapi atas sebab kerja entertaining client mungkin dia tiada pilihan. Bila cik bawa berbincang mungkin bakal suami cik ada luahkan azam untuk menukar department di tempat kerja yg sama atau cari kerja ditempat lain.

    Tentunya cik2 semua hendak bakal suami yg baik tetapi berilah peluang masa bakal suami (jika ada iltizam) untuk merubah sesuatu yg kini tiada pilihan kepada sesuatu yg baik/lebih baik.

    Sekiranya dlm perbincangan mmg tiada iltizam untuk yg baik malah mengatakan dia enjoy dlm kariernya sekarang, cik tentu ingin buat keputusan untuk masih memilih dia atau sebaliknya.

    Sekadar pandangan saya.

    BalasPadam
  2. Bakal suami tu saja cari point. Kalau sudah sering kali pergi ke kelab malam maknanya selepas kahwin pun akan pergi jugalah ya. Seronok kalau membincangkan perniagaan dengan client di dalam kelab pada waktu malam.

    -OrAng KampungKu-

    BalasPadam
  3. btul2... plik btul ntah ape yg best clubbing tuh...
    dalam tuh penuh ngan arak.. pompuan tah pape..
    reject jer.. orang baik xkan cecah lantai kelab tuh...

    BalasPadam
  4. Aku rasa bakal suami dia DJ lah.

    BalasPadam

Dipersilakan komen.