Nak Jadi Rakan FB Saya Taip "Kadi Kluang" atau klik bawah ni..

Untuk Memilih Tajuk Artikel Dalam Blog Ini, Sila Taip Perkataan di sini.

Memuatkan ...

11 November 2010

Ijazah Doktor Falsafah (Ph.D) Penyanyi Fazley Palsu ?


Perbadanan Penyiaran British (BBC) dalam program Week In Week Out: University Challenged kelmarin mendakwa penyanyi terkenal, Fazley memiliki ijazah doktor falsafah (Ph.D) palsu.

Dalam program itu, Fazley dikatakan memiliki kelulusan tersebut dari sebuah universiti palsu iaitu European Business School iaitu sebuah universiti antarabangsa Irish yang didedahkan BBC sebagai palsu pada tahun 2008.

6 ulasan:

  1. ishh...mudah2an semua tu hanya spekulasi...tp klu betul,xtau nk ckp pe... :(

    BalasPadam
  2. Salam.

    Fazley tidak mengambil Ph.D sebaliknya ijazah Doctor of Business Administration (DBA) yang memberi gelaran Dr.

    Sila baca kenyataan Fazley,

    http://www.zonartis.com/kenyataan-fazley-yaakob-berhubung-status-akademiknya/

    BalasPadam
  3. lor macam tu ka,..tapi universiti palsu, DBA cmner plak...

    BalasPadam
  4. Ish tak paham. It does not matter what he took, but the college he is supposed to get his degree from is a bogus college ie his degree is fake. Tak kisah lah DBA atau PhD atau masters atau apa saja..kalau his DBA is for real, then he is entitled to use the title Dr.

    BalasPadam
  5. kesian kat fazli..namanya gah kat bidang motivasi tetiba dituduh cam ni..kalau istihar dari luar negara ni bukan sembarangan orang buat kerja ni..ana percaya ianya ada kaitan PERIBADI dgn.Dr.Fazli sekeluarga..Tak Caya Tengoklah dalam seminggu lagi!!!

    BalasPadam
  6. tuan bos, boleh tak tuan siarkan dalam blog tuan berkenaan dengan penipuan yang di buat oleh seorang artis yang menjual gelang magnetic dari China harga asal RM78 di jual dengan harga RM1000, sekarang ni mereka tengah promote kpd kakitangan kerajaan untuk memasuki skim tipu mereka dan apakah hukum orang leleki memakai gelang?

    BalasPadam

Dipersilakan komen.