Untuk Memilih Tajuk Artikel Dalam Blog Ini, Sila Taip Perkataan di sini.

Memuatkan ...

29 Disember 2010

Isteri Pemandu Lori Curang, Ada Jantan Lain

"Kalau saya dapat lelaki tu, saya kerjakan dia cukup-cukup, ustaz. Saya tah tahulah apa akan jadi pada dia lepas ni". Kata lelaki tu.

"Bertenang, jangan ambil tindakan sendiri, nanti buruk padahnya. Biar pihak berkuasa yang bertindak" Kata saya.

Itu antara perbualan telefon dengan lelaki ni, umur 30-an kerja pemandu lori, selalu jalan jauh sehingga ke KL dan utara. Kekadang suami 2-3 hari tak balik rumah sebab kerja nak cari rezeki untuk anak isteri. Anak 4 orang dah sekolah semuanya, isteri umur 30-an juga. Isteri ada skandal dengan lelaki lain sehingga pernah tidur di rumahnya di Kluang waktu suami bekerja.

Sebelum ini suami pernah cekup isterinya dengan lelaki lain di bandar  waktu mereka berjalan berdua. Isterinya kantoi waktu itu, mula kata pergi keluar dengan kawan perempuan, rupanya dengan jantan tu. Masa tu, suami dia nak letupkan muka lelaki tu di depan orang ramai tapi tak jadi bila lelaki tu minta maaf dan kata tak akan mengulangi lagi perbuatan tu.

Tapi kali ni, suami dah tak tahan dengan isterinya, lebih lagi bila dapat tahu isterinya bawak balik jantan tu tidur kat rumah masa suami tak ada.

................................................................................................

"If I could man I was of him doing just enough, the teacher. I dont know what will happen to him this past." That men says.

"Relax, do not take action themselves, on pain worse later. Let the authorities act" I said.

It was the phone conversation with this man, age 30-an employee truck driver, is always the way up to KL and far north. Sometimes her husband did not return home for 2-3 days looking for work provision for children and wife.  Child 4 people at all schools, she's also the age of 30. Wife is a scandal with another man to ever sleep at his home in Kluang when working husband.

 Before her husband had Fish on the town with another man when they walked together. Sexy wife at that time, word began to go out with her friends, apparently that male.  Time was, the husband he is going to explode in front of the face of a man tu the public but not so when the man apologized and said tu no that to repeat the act.

But this time, her husband at his wife can not stand, much longer to find out her male bring back  sleep at home the husband is not there.

2 ulasan:

  1. Pada pendapat saya, kisah isteri curang bukan cerita baru. Tetapi jika didapati sahih isteri berkenaan curang, maka ceraikanlah dia tanpa ragu. Tidak perlu hendak marah atau bertindak di luar jangkaan, secara terangnya memang tidak mendapat apa-apa faedah. Isteri adalah amanah Allah untuk pihak suami jaga dengan kadar yang termampu. Namun, jika isteri didapati curang pihak suami juga hendaklah menceraikan terus pihak isteri supaya pihak lelaki tidak perlu menanggung masalah berbangkit di kemudian hari. Terima Kasih

    BalasPadam
  2. sebelum cerai terajang cukup2. bini sial.

    BalasPadam

Dipersilakan komen.