Nak Jadi Rakan FB Saya Taip "Kadi Kluang" atau klik bawah ni..

Untuk Memilih Tajuk Artikel Dalam Blog Ini, Sila Taip Perkataan di sini.

Memuatkan ...

19 Mac 2011

Apa Tanda Mimpi Putus Tunang ?

Mimpi putus tunang ? Apa tandanya..... Ops bukan saya yang mimpi, ada seorang pembaca saya yang tanya soalan ini.

Tak payah jawablah, mimpi ini mainan tidur. Tak perlulah kita berhayal dan masuk ke alam yang tidak nyata. Lainlah kalau mimpi nabi dan para wali, kita manusia biasa. Berserahlah kepada Allah Taala yang menentukan qada dan qadar kita pada masa yang akan datang.

Nombor Ekor ?

Lagi satu, mungkin yang tanya ini kaki nombor ekor. Kalau soalan itu, saya mungkin boleh jawab juga. Nanti, kalau ada masa, saya buka 'kitab ramalan nombor ekor', ada jawapannya dalam buku tersebut, nombor apa yang bakal naik. Tunggu, hari ini sibuk sikit.....

6 ulasan:

  1. saya baru mimpi semalam suami saya kawin lagi satu...hihi..tak percaya, tapi terpengaruh dengan mimpi sedih la jugak..ekekekek..taktau la kalau allah nak bg jadi, bagaimana saya nak menghadapi. v(")v

    BalasPadam
  2. bersabarlah dengan ujian yg bakal mendatang... if u want to be happy with a man, love him a little understand him a lot....

    jgn sayangi suami melebihi syg pada Allah & Rasul....

    BalasPadam
  3. mimpi saya selalu jadi kenyataan. jadi,setipa kali sya mimpi buruk saya pasti akn ssh hati. dh byk kali berlaku.

    BalasPadam
  4. Saya pernah bertunang tiga tahun lepas..tapi krn kehadiran org ketigA yg menggodanye di tempat kerja...pertunangan kami menjadi porak peranda..dan hampir 6bulan ke jinjang pelamin..kami putus ditengah jalan..krn die berpaling tadah.mula2 tu saya rasa setengah giler & setengah mati.tapi dah tiga tahun berlalu..saya pun move on dan bertemu org baru..dan luperkan bekas tunang saya.tapi akhir2 ni..saya asyik termimpi2kan dier padahal saya tak teringatkan dier pun.pada mula nye saya anggap ia hanya permainan tidur dan buat tak endah saja.tapi kerap kali saya mimpikan benda yg sama,iaitu..bekas tunang saya dtg kembali dlm mimpi dan dlm mimpi tersebut die berkata dan meminta maaf.die berkata bukan kerana die nak putus tunang..cumer die nak tangguhkan sahaja krn pada masa tu die belum bersedia.bila ini berlaku kerap kali,saya jadi musykil..??apa maksud ini?

    BalasPadam
  5. salam, saya ingin bertanya, tinggal lagi lima hari lagi pernikhan saya, tetapi pada hari ni die ckp ngn saya x jd nk kawen,sy berfikir pnjang pe yg sy da buat salah, sy x tau n x nmpk pe yg saya buat smpai die ckp sy buat salah besar, nk kate sy curang xde pn, nk kate sy x jge hati die, sy da buat sbaik mungkin da nk jge hati die, smpaikn salah die pn sy ckp slh sy,..tetapi entahla, da tinggal selangkah lagi die buat cmni,, famly semua da dtg, mnx pndapat dari korg ..pleaseeee buntu da ni...klu mse lg pnjang xde hal gak.

    BalasPadam
  6. 15/9/13 - 3.54AM

    Salam,Saya baru sahaja mimpi putus tunang,saya punye stress sampai saya cederakan org,akhir skali saya serah diri pada polis,Yaallah..risaunye hati ni..semoga perjalanan utk pertunangan ini baik2 sahaja sampai ke jinjang pelamin dan akhir hayat saya dan tunang...Amim

    BalasPadam

Dipersilakan komen.